Compostactie 29 februari en 7 maart

Hebt u ook zo’n zin in het voorjaar en kunt u niet wachten met het ‘zomerklaar-maken’ van uw tuin? Wacht dan nog even met het kopen van compost en potgrond, want op zaterdag 29 februari komen de leden van de CMH vanaf 9.30 uur bij u langs de deur. Bij droog weer komen zij bij de bewoners in Hattem-Zuid langs de deuren. Zaterdag 7 maart wordt Hattem-Noord gedaan. Bij slecht weer schuift de actie een week op.

Bestellen?

Wilt u er zeker van zijn dat u niet zelf hoeft te slepen met zware zakken? Bel naar de compostlijn: 06-2040 4527. De bezorging is gratis! U mag uw bestelling natuurlijk ook mailen naar cmhattem@gmail.com.

Zorg ervoor dat u contant geld in huis hebt, er moet meteen afgerekend worden. De potgrond of compost per zak van 40 liter kost € 5 en voor 4 zakken in willekeurige samenstelling betaalt u € 17. Koemestkorrels kosten € 5 euro per zak van 5 kg. Net als altijd komen de kwaliteitsproducten van Tuincentrum Poot. Vergeet u vooral niet uw tuin na het bemesten te voorzien van mooie vaste planten die u uiteraard haalt bij Poot!

Posted in Geen categorie
Bookmark the permalink.