Interactive Sound Symphony

“Ontmoet positieve en gepassioneerde mensen en je ontwikkelt jezelf naar het volgende niveau”.

Wat gebeurt er met jou als je getalenteerde mensen ontmoet? Wanneer je je geen zorgen maakt over succes, alleen over inspireren en geïnspireerd worden. En dan, aan het einde van je reis, een optreden om alles te vieren wat je onderweg hebt geleerd!

Meewerken aan een concert, waarbij je niet weet wat het eindresultaat is. Lijkt jou dit wel wat? Ga dan naar www.soundtrip.world en laat je inspireren.

Er is een Sound Trip Tribe

“een wereldwijd platform van creatieve bemoeials”

Een passie delen voor geluid, interactiviteit en waarde creëren. The Sound Trip Tribe is gemaakt voor en met muzikanten, dj’s, componisten, producers, virtual reality-artiesten, spoken word-artiesten, dirigenten, gamers, robotica, technici, softwareontwerpers, festival- en theaterprogrammeurs, amateurs, professionals en …..

“jouw vibes zijn jouw bijdrage”

Sound Trip Tribe biedt je een internationaal uitdagend netwerk, coole projecten om aan te werken en veel plezier. De website zal worden ontwikkeld op basis van uw behoeften. Dus maak een account aan en communiceer met ons via ons social media-systeem. We maken geen onderscheid tussen professionals en amateurs. Iedereen kan deelnemen en lid worden als een “speler”.

Meedoen? Via deze link kun je lid worden.