Vriend worden

Een vereniging draaiende houden kost geld. Deels voorzien de leden hierin: door hun contributie en door zich jaarlijks in te zetten voor allerlei acties van de CMH. Ook in deze tijd blijft de gemeente ons steunen met subsidie en mogen we vele ondernemers in en buiten Hattem tot onze sponsoren rekenen. Dat alles stelt ons in staat met professionals te werken en zo het muzikale niveau van de vereniging te borgen.

Daarnaast zijn er de Vrienden van de CMH: mensen die onze vereniging een warm hart toedragen en ons financieel steunen. Vrienden heb je nooit genoeg, dus nodigen we u van harte uit u aan te melden als lid van de Stichting Vrienden van de CMH. U bent al donateur vanaf 10 euro per jaar! Voor 15 euro per jaar ontvangt u tevens ons clubblad, de CMH-klanken en blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van de CMH. Betaalt u 25 euro per jaar, dan krijgt u naast de CMH-klanken tevens voor 1 persoon reductie of gratis toegang tot een concert. Helemaal goed zit u met 50 euro per jaar: dan ontvangt u de CMH-klanken plus reductie of gratis toegang tot een concert voor twee personen.

Steun de CMH en wordt vandaag nog vriend van de CMH! Dat kan eenvoudig via het aanmeldingsformulier. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met de CMH via info@cmhattem.nl of 038-4447069.