Kaarten bestellen

De kaartverkoop van de Queen & Interactive Sound Symphony is gestart! Zaterdag 13 april zal de grote zaal van De Spiegel het toneel worden van een muziekevenement waar je bij moet zijn. Het A-orkest van de Christelijke Muziekvereniging te Hattem (CMH) voert deze avond de Queen Symphony uit van Tolga Kashif uit. Bekende Queen nummers zijn bewerkt tot een symfonie. Een groot projectkoor met rond de 80 zangers en zangeressen uit Hattem en omstreken onder leiding van Hans Tijssen zingen bij dit stuk. Zowel voor als na de pauze is deze avond interactief. Het publiek kan via koptelefoons switchen tussen diverse solisten.
Carlo Balemans is eind 2018 de wereld over geweest om mensen te linken aan zijn Sound Trip Tribe. En met succes! Overal zorgt hij voor verbinding. Een Litouwse zangeres van het Eurovisie Songfestival, een singer songwriter uit Oekraïne of de Dutch Dance Artistry (de hiphop dansformatie die de Olympische spelen opende in Rio), ze willen allemaal onderdeel zijn van dit project. Dit gedeelte zal na de pauze zijn. Meer info, klik HIER

Kaarten bestellen

Wil je kaarten bestellen voor de Queen & Interactive Sound Symphony op 13 april 2019 in de Spiegel in Zwolle? De kaarten zijn € 18,50 per stuk en te bestellen door een mail te sturen naar info@cmhattem.nl.

Het geld voor de kaarten kunt u overmaken op NL63RABO 0325701350 o.v.v. uw naam en ‘toegangskaarten 13 april 2019’.

Online zijn ze ook te bestellen via De Spiegel. U betaalt dan € 3,25 extra voor de servicekosten.

https://zwolsetheaters.nl/bestel/queen-and-the-interactive-sound-symphony/63a9ab/2019-04-13/20:00