Compostactie CMH 2024

Hebt u ook zo’n zin in het voorjaar en kunt u niet wachten met het ‘zomerklaar-maken’ van uw tuin? En heeft u geen zin in gesleep met grote zakken, maar wilt u ook niet meer betalen dan in een tuincentrum? Ook dit jaar kunt u bij de CMH weer online uw bestelling plaatsten voor compost, potgrond of koemestkorrels. 

De bestellingen zullen op zaterdagochtend 2 en 9 maart vanaf 9.30 uur door de leden van de CMH in Hattem worden rondgebracht. Bestellingen worden bij de voordeur neergelegd u hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Lukt het online bestellen niet. Neem dan even contact met ons via de e-mail: info@cmhattem.nl. Ook kunt u ons van maandag tot zaterdag bereiken op telefoonnummer : 06 – 25 41 51 99.

De potgrond per zak van 40 liter kost € 6,00. De compost per zak van 40 liter kost € 7,00 en 3 zakken compost voor € 20,00. Koemestkorrels kosten € 9,00 per zak van 5 kg. De juiste prijs wordt automatisch berekend zodra u klikt op ‘Winkelmand bekijken’ of ‘Afrekenen’. Net als altijd komen de kwaliteitsproducten van Tuincentrum Poot. Vergeet u vooral niet uw tuin na het bemesten te voorzien van mooie vaste planten die u uiteraard haalt bij Poot!