Stichting Vrienden van De CMH

Doelstelling

Om muziek te kunnen maken, heb je een instrument nodig. De Stichting Vrienden van de CMH heeft tot doel om in de aanschaf te voorzien. Deze instrumenten worden bespeeld bij optredens en concerten ten behoeve van de Hattemer gemeenschap en dienen voor de opleiding van de jeugdige muzikanten.

Beleid en activiteiten

Er is in 2018 een aanvraag gedaan voor aanschaf van een baritonsaxofoon. Daarnaast zijn er aanvragen voor nieuwe bugels en een hoorn. In 2019 zijn er een aantal nieuwe trompetten aangeschaft voor de Trompetworkshop. Doordat tijdens de Corona-periode het verenigingsleven op een laag pitje stond zijn er sindsdien geen aanvragen geweest.

Financieel overzicht

Zie het standaardformulier van de ANBI.

Bestuur

Voorzitter: Arjan Schrooten, penningmeester: Thomas van Olst, secretaris: Cathelijn Veltkamp. De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Lid worden

Word vandaag nog vriend van de CMH! Dat kan eenvoudig via het aanmeldingsformulier. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met de CMH via info@cmhattem.nl of 038-4447069. Postadres: Kleine Gracht 16, 8051 Hattem.

U kunt uw gift ook rechtstreeks overmaken op NL12RABO0119512181.

RSIN fiscaal nummer: 8104.07.929.