Elian is geslaagd!

Op zaterdag 3 december heeft Elian Kers zijn afstudeerconcert gehouden. Met dit concert studeerde hij af aan het conservatorium ArteZ in Zwolle.

Voor de pauze werden verschillende slagwerkstukken gespeeld in verschillende samenstellingen. Zo speelde Elian samen met Luuk van Raalten een slagwerkstuk geheten Face to face, waarbij zij tegenover elkaar staand op verschillend ongestemd slagwerk diverse ritmes speelden en daarbij ook Ha-Dou-Ken! werd geroepen door beide heren.

De slagwerkgroep van de CMH liet zich horen met het solowerk Enigmatic Journey. Daarna was het tijd voor de jeugd van Hattem waarbij Elian zelf dirigeert. Voor de pauze werd er afgesloten met het stuk Tamacún gearrangeerd voor een groot ensemble. Deze bestond voor deze gelegenheid uit medestudenten, slagwerkers uit de vereniging, zijn vader op basgitaar en andere bekenden uit de vriendenkring van Elian.

Na de pauze was er een korte demonstratie met vrijwilligers uit het publiek, op de samba drums die uit Leeuwarden waren meegenomen en die gebruikt worden voor het project Slagkracht, waar Elian de leider is.
Vervolgens nam het A-orkest plaats op het podium en liet het werk Concertino for xylophone and orchestra horen.

Het A-orkest speelde ook nog A Choral for a Solemn Occasion en Libertadores.

📷 : Carien Toebes
🎨 : Yael Timmerman

Geplaatst in Niet gecategoriseerd
Bookmark de permalink.