Dubbelconcert groot succes

Op zaterdag 11 november vulde de Marke zich met opwinding en muziek bij het concert Geclanc Ende Handel. De avond begon met een betoverend en afwisselend programma dat de harten van het publiek veroverde. Van meeslepende verhalende fanfaremuziek tot koraalmatige werken, de muzikanten van de CMH brachten een scala aan emoties tot leven.

Na een korte onderbreking, werd het podium overgenomen door de energieke Albert Dam en zijn Meander Bigband uit Zwolle. Het feest barstte los met bekende popmuziek en jazz die de zaal vulden met ritme en enthousiasme. De interactie tussen het publiek en de Bigband creëerde een onvergetelijke sfeer van gemeenschap en muzikale verbondenheid.

Het hoogtepunt van de avond was een afsluiter waarbij het A-orkest en de Meander Bigband samen het toepasselijke I got the music in me speelden. Het publiek werd meegenomen op een reis door diverse genres en stijlen verwijzend naar diverse tijdperken, omlijst door verhalen over de Hanze wat ook in beeld werd gepresenteerd, wat resulteerde in een concert dat zowel educatief als meeslepend was.

Het A-orkest van de CMH en de Meander Bigband hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten op het enthousiaste publiek.