Feestelijk nieuwjaarsconcert

Zaterdag 7 januari is de CMH het nieuwe jaar muzikaal gestart. Tijdens het nieuwjaarsconcert kwamen alle onderdelen van de vereniging aan bod.

Het jeugdorkest onder leiding van Jasper speelde onder meer Songs of rejoicing, geïnspireerd op Klezmermuziek, waarbij Annelie schitterde als soliste op sopraansaxofoon en werd er afgesloten met het James bond theme.

Het percussie ensemble onder leiding van Rob speelde o.a. het ingetogen en rustige nummer Sleep in een arrangement van Thomas van Olst.

Na het percussie ensemble nam het A-orkest plaats en werd tussen de muziek door Gerbrand Veltkamp gehuldigd voor zijn 25-jarige lidmaatschap bij de CMH. Hij is al op jonge leeftijd begonnen met muziek maken en begon hij zijn muzikale carrière bij de Eendracht in Wezep.

Aan het eind van de avond speelde het A-orkest nog met het jeugdorkest het nummer Uptown Funk waarbij beide dochters en Gerbrand’s vrouw meespeelden. In de bomvolle zaal zaten o.a. veel familieleden en oud-leden en voelde het daardoor een beetje als een feestelijke familiebijeenkomst.

Het jeugdorkest
Het percussie-ensemble
Gerbrand krijgt bloemen en een bon overhandigd
Het A-orkest