Geslaagd jeugdconcert

Vanavond heeft de jeugd van de CMH weer van zich laten horen. Als afsluiter van de Trompetworkshop op de Zaaier organiseerde de muziekvereniging een jeugdconcert. Daarbij was te horen dat de kinderen de afgelopen weken niet stil hebben gezeten. Één van de jonge deelneemsters speelde zelf een duetje met haar broer die bas speelt.
Daarna liet de samenspelgroep horen dat zij ook flink hebben geoefend de laatste tijd. Ze hebben weer wat nieuwe nummers op de lessenaar gekregen en deden ook al 2 kerstnummers. Op 18 december om 16.00 uur zijn zij ook te horen bij de Bongerd. Op 24 december spelen zij bij de Kerstnachtdienst in de Andreaskerk. Tussendoor speelde Loïs een zelf bedacht nummer op de marimba.
Het jeugdorkest speelde erna o.l.v. Jasper Tuik. Zij trapten af met de bekende tv-tune van the A-team. Zij zijn ook te horen tijdens het nieuwjaarsconcert in de Marke op 5 januari. Luuk was hekkensluiter met eveneens een solo op marimba. De kinderen van de Zaaier mochten na afloop een instrument uitproberen, waar gretig gebruik van werd gemaakt.