CMH wijnactie

KADOTIP VOOR DE FEESTDAGEN!!

 

Omdat de wijnactie wat kleinschaliger is gaat deze dit jaar wel door. Doe je mee? Wij kunnen de inkomsten heel goed gebruiken!

Jammer genoeg geen proefsessie dit jaar met leden…maar we hebben volledig COVID proof wèl een fantastische wijn uitgezocht dit jaar!

Het is geworden: Les Vimonts Cabernet Sauvignon/Syrah

Consumentenprijs: 47 euro per doos. CMH prijs: 44,95 per doos!

De wijn wordt 19 november geleverd. Bestellingen (alleen per doos) mogen via de leden of via info@cmhattem.nl

Les Vimonts Cabernet Sauvignon/Syrah
De wijnen van les Vimonts worden geproduceerd door Les Vignerons du Narbonnais in Ouveillan, nabij de stad Narbonne. De coöperatie is opgericht in 1936 en bestaat uit 330 wijnboeren die gezamenlijk 1500ha aan wijngaarden bewerken. Met ervaring en moderne wijntechnieken worden hier uitstekende wijnen geproduceerd. Respect voor de natuur; Cave Coöperatieve besteedt veel tijd en zorg aan het beschermen van het landschap waardoor het ook voor de volgende generaties behouden blijft.

Cabernet en Syrah:
Cabernet geeft kracht en rood rijp fruit als bramenjam en aalbessen. Syrah maakt de wijn kruidiger met een kruidnagel en nootmuskaat in de afdronk.
Levendige en fruitige wijn met aroma’s van rijpe bessen, kersen, drop en pruimen. Op de achtergrond subtiele tonen van cederhout.De afdronk is zeer aangenaam.

Lekker bij rood vlees, pasta met zware sauzen en kaas, maar eigenlijk allround inzetbaar.

Posted in Geen categorie
Bookmark the permalink.