CMH-wijnactie

Wijnactie CMH

De maand december is een maand van geven en krijgen. Een maand van lekker eten én drinken. De CMH denkt met u mee en heeft zoals elk jaar een wijnactie. Lekker om weg te geven of om zelf te drinken.
Zorgvuldig voor u geselecteerd en voor een mooie prijs. Voor slechts € 40,- per doos van 6 flessen kunt u genieten van deze heerlijke Franse wijn. Onze hoornsectie zal trots zijn op het logo van de wijnboer. Is het geen plaatje? Bestellen kan via info@cmhattem.nl

Laurent Miquel Vendanges Nocturnes Rouge komt uit de Franse gemeente Cessenon in het zuidelijke deel van het gebied Saint-Chinian op een hoogte van 100-200 meter. De bodem van Laurent Miquel Vendanges Nocturnes Rouge is klei- en kalkhoudend en de wijngaard is 8 hectare groot. Vendanges Nocturnes betekent ‘nachtelijke oogst’.
De wijn bestaat uit: 60% Merlot, 15% Syrah, 15% Grenache en 10% Carignan.
Omschrijving
Mooie granaatrode kleur en heerlijk fruitige aroma’s van frambozen en rode bessen. Soepele wijn met subtiele hints van peper en specerijen. Frisrode kleur. Gemakkelijke, soepele smaak, maar wel met karakter. Een echte allemansvriend, een ‘vin de plaisir’ met volop fruit. Gemaakt van jonge druivenstokken.

Harold Hamersma’s De Grote Hamersma bekroonde deze wijn met een 7.5 en op de befaamde wijn app Vivino is een hoge score te zien van 3.7 uit maximaal 4 te geven punten!

Spijsadvies
De wijn combineert bijzonder goed met rood vlees zoals tartaar of met gemarineerde speklapjes en rosbief van de barbecue of uit de oven.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd
Bookmark de permalink.