Jeugdconcert en afsluiting Trompetworkshop Jan Jaspersschool

Zaterdagmiddag 7 december hebben we de Trompetworkshop van de Jan Jaspersschool afgesloten met een jeugdconcert. Voor het eerst hebben we een introductieles gedaan op school van drie kwartier in de groepen 5, 6 en 7&8 samen waardoor er dit keer maar liefst 18 leerlingen aan dit project meededen.
Ze speelden een Sinterklaasliedje op hun mondstuk. Buzzen noemen we dat. Heel goed voor de toon van een blazer. Een stukje met de CD en allemaal een solostukje, alleen of met een buurman of buurvrouw.

Alle jeugdige muzikanten van de CMH hebben van zich laten horen. De samenspelgroep waren al in kerststemming en speelden onder andere We wish you a merry Christmas. Anke Van Der Hoek neemt afscheid van de CMH en kreeg uit handen van voorzitter Arjan Schrooten een bon overhandigd. De samenspelgroep speelt nog een afscheidsconcert in kerstsferen op 17 december bij Zandhove in Zwolle.

Het jeugdorkest speelde een aantal nummers als voorproefje op het nieuwjaarsconcert. Dat vindt plaats op zaterdag 4 januari in de Marke. Luuk van Raalten speelde tussendoor nog een solo op marimba.

 

Geplaatst in Niet gecategoriseerd
Bookmark de permalink.