Geslaagden 2017

De CMH heeft geen klagen over het leerlingenaantal. De muziekvereniging merkt met name een stijging in het leerlingenaantal vanaf het moment dat er door professionele muziekdocenten les wordt gegeven in de klassen van de Hattemer basisscholen. Al ruim 20 jaar doet de CMH een gratis trompetworkshop na schooltijd op de 3 protestants christelijke basisscholen (De Zaaier, Van Heemstraschool en de Jan Jaspersschool). Zij plukken met name de laatste jaren de vruchten van de kruisbestuiving tussen muziekles in de klas en na schooltijd. De kinderen worden al in de klas enthousiast gemaakt voor muziek en kunnen dat na schooltijd in de praktijk brengen.

In het afgelopen jaar zijn maar liefst 14 leerlingen geslaagd voor hun A, B of C-examen. Dat zijn: Jan-Peter de Haan (C), Wouter de Lange (A), Elian Kers (C), Coen Kinket (B), Ruben Spannenberg, (A), Thomas van Olst (C), Luuk van Raalten  (B), Amke van Vilsteren (C), Eran Arntz (C), Isabelle Hol (C), Anja Spannenberg (B), Thomas Leusink (B), Jonathan Slagter (B), Jasper Spannenberg (A).

Mede dankzij de professionele leraren van de Stichting Muziekschool hebben zij allemaal mooie resultaten behaald.

Alle jongens, behalve Jasper en Eran, spelen in het percussie-ensemble o.l.v. Rob van Plateringen. Zij gaan op zaterdag 21 april naar het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap. De andere muzikanten zitten in het jeugdorkest en/of het A-orkest. Het behalen van een diploma is goed om het niveau te bepalen en dit op peil te houden.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd
Bookmark de permalink.